12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

BCR ajută afacerile să devină sustenabile prin Academia de Sustenabilitate


Uniunea Europeană a stabilit o strategie pentru a atinge o economie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2050, iar sustenabilitatea devine tot mai importantă pentru companii. Un studiu IBM arată că 75% dintre liderii de top management consideră că sustenabilitatea aduce rezultate pozitive pentru afaceri, iar 76% o văd esențială pentru strategiile viitoare. Cu toate acestea, 47% întâmpină dificultăți în găsirea fondurilor necesare pentru schimbări sustenabile.

Pe plan local, Academia de Sustenabilitate, lansată de Social Innovation Solutions cu sprijinul BCR, ajută IMM-urile să înțeleagă și să implementeze sustenabilitatea în afaceri, oferind cursuri gratuite și module educaționale despre finanțări verzi. În doar un an, platforma a atras peste 10.000 de IMM-uri, devenind o resursă importantă pentru antreprenorii români. Proiectul beneficiază de sprijinul unor organizații internaționale și parteneri precum Fundația Coca‑Cola și OMV Petrom. Academia oferă IMM-urilor resurse educaționale de înaltă calitate, ajutându-le să adopte practici sustenabile și să rămână competitive.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

700 milioane de lei alocate pentru proiecte și investiții, inclusiv 410 milioane lei pentru lucrările în desfășurare

admin

Individ prins fără permis în timp ce fura o mașină în Șcheia, Pătrăuți

admin

RE/MAX România creează o alianță cu KIWI Finance pentru a furniza servicii de intermediere în creditare gratuite achizitorilor de proprietăți imobiliare.

admin

Leave a Comment