12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
National

Cât costă un pachet turistic


Karpaten Turism va opera în premieră zboruri charter directe Timișoara – Dubai, în perioada Decembrie 2024 – Martie 2025. Pentru anunțarea acestora, tour-operatorul a organizat, în data de 10 iunie 2024, alături de reprezentanți ai Aeroportului Internațional „Traian Vuia” Timișoara și reprezentanții Ministerului de Turism din Dubai, respectiv „Visit Dubai”, un eveniment de amploare în cadrul căruia a fost anunțat programul de operare.

Conform statisticilor interne ale tour-operatorului, interesul turiștilor din vestul țării pentru destinații exotice este unul în creștere, Dubai fiind una dintre cele mai căutate destinații de vacanță, atât datorită multitudinii de atracții turistice și parcuri tematice potrivite familiilor cu copii, cât și a hotelurilor de top cu plaje private și aqua parks.

“În prezent, turiștii din vestul țării care doresc să călătorească în destinații exotice sunt nevoiți să se deplaseze către alte aeroporturi mari, precum Budapesta, Belgrad, Cluj-Napoca sau București, pentru a se îmbarca pe zboruri fără escale, ceea ce presupune transfer intern și un grad crescut de disconfort. Datorită cererilor de la agenția noastră din Timișoara și a agențiilor partenere de a organiza zboruri charter către destinații exotice cu plecare și din Timișoara, am identificat această nevoie a timișorenilor de a călători mai confortabil, fără escale sau transferuri către alte aeroporturi din țară și am luat decizia de a organiza o serie de zboruri charter către Dubai în sezonul de iarnă 2024-2025.” a declarat Alexandru Mărginean, CEO Karpaten Turism – Divizia Outgoing.

Prețurile pachetelor turistice pornesc de la 599 de euro

Zborurile charter vor fi realizate în parteneriat cu HiSky, companie aeriană românească cu capital integral privat, care deține și operează o flotă de opt aeronave din familia Airbus, apreciată atât în rândul turiștilor români pentru cursele de linie către destinații populare: Barcelona, Malaga, Bruxelles, Frankfurt, Dublin, Bordeaux, Tel Aviv și New York, rută relansată în premieră după 20 de ani, cât și a touroperatorilor pentru cursele charter realizate în colaborare către: Maldive, Republica Dominicană, Kenya, Zanzibar, Dubai, Thailanda, Turcia, Egipt, Spania, Grecia și Cipru.

Prețurile pachetelor turistice pentru Dubai cu zbor direct din Timișoara pornesc de la 599 euro/persoană și includ 7 nopți de cazare, transport cu avionul, transferuri locale și asistență turistică în limba română. Durata zborului va fi de doar 5 ore, iar frecvența va fi săptămânală în perioada anunțată.

„Dubai este una dintre destinațiile de top din cadrul portofoliului Karpaten Turism și suntem fericiți că putem aduce mai aproape de turiștii noștri din Timișoara această destinație cosmopolită. Pe viitor, ne dorim să putem introduce și alte destinații exotice din Timișoara.” a declarat Cristian Zaha, Director Comercial Karpaten Turism.

Alte destinații populare către care Karpaten Turism pune la dispoziția turiștilor din Timișoara pachete turistice cu zbor direct sunt: Turcia, Grecia, Spania, Cipru, Tunisia și Egipt.

Pentru mai multe informații și rezervări, turiștii se pot adresa consultanților de turism din agenția Karpaten Turism din Timișoara (Strada Oituz Nr. 5, Parter, Timișoara), dar și agențiilor partenere din toată țara. Ofertele sunt disponibile și online pe site-ul karpaten.ro.

 

Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

România a pătruns în Spațiul Schengen, dar numai până la gât

admin

Fostul președinte va fi ‘personajul principal’ al unei conferințe educaționale

admin

Alertă meteo: Cod galben de ploi puternice și furtuni în România

admin

Leave a Comment