12.9 C
Suceava
iunie 16, 2024
Local

Ploi puternice și vânturi violente anunțate în județul Suceava


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis marți o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică pentru județul Suceava, valabilă între orele 12:00 și 23:00. Conform ANM, aceste fenomene meteorologice se vor manifesta și în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, nordul și centrul Moldovei, precum și în cea mai mare parte a zonei montane. Instabilitatea atmosferică se va concretiza prin averse, intensificări de scurtă durată ale vântului cu rafale generale de 55–70 km/h, vijelii, căderi de grindină și descărcări electrice. În intervale scurte sau prin acumulare, cantitățile de apă vor oscila între 15 și 25 l/mp, iar în unele locuri vor depăși 30–40 l/mp. Autoritățile recomandă cetățenilor să fie precauți și să urmărească actualizările meteo pentru a evita situațiile neplăcute.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Deputatul Ioan Balan susţine proiecte benefice în alegerile din 2024.

admin

Un bărbat a pierit într-o coliziune frontală cu un TIR pe drumul de ocolire al orașului Suceava

admin

O tânără a trecut granița cu 100.000 de dolari în rucsac. O femeie ucraineană nu a putut oferi dovezi pentru suma de bani

admin

Leave a Comment