16.2 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Primarul din Salcea modernizează gratuit terenurile și sălile pentru toți.


Primarul orașului Salcea, Ezekiel Belțic, desfășoară multiple proiecte pentru dezvoltarea infrastructurii sportive. Acesta urmărește realizarea de terenuri de sport și săli moderne, utilizând diverse surse de finanțare, inclusiv fonduri europene și naționale. Unul dintre proiecte vizează amenajarea terenului de sport din localitatea Salcea, situat lângă Școala Gimnazială „Aurel Stanciu”, unde se lucrează la nivelarea terenului, realizarea împrejmuirii și instalarea unei nocturne.

În Plopeni, se finalizează terenul de sport de pe strada Palaghieni, echipat cu gazon sintetic, porți de fotbal, coșuri de baschet și fileu de tenis. De asemenea, urmează montarea proiectoarelor led, pentru utilizarea nocturnă.

Pentru spațiile închise, este pregătită documentația pentru construirea a două săli de sport, una în Plopeni și alta cu 180 de locuri în tribună, în Salcea, ambele fiind finanțate prin Compania Națională de Investiții. Totodată, o bază sportivă, finanțată din fonduri nerambursabile, va fi ridicată în zona SMA, fiind pusă gratuit la dispoziția locuitorilor conform unui regulament aprobat de Consiliul Local.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Autovehicul și transport neautorizat de lemn în valoare de peste 40.000 de euro, imobilizate de oamenii legii suceveni FOTO

admin

300 de persoane au participat la dezbateri privind revigorarea României

admin

Individul care a deteriorat 19 autoturisme în Suceava a fost capturat de către forțele de ordine. Momentul a fost înregistrat de către o cameră de supraveghere.

admin

Leave a Comment