16.3 C
Suceava
iunie 13, 2024
Local

Strada Aleea Saturn asfaltată și noi parcări de reședință create (FOTO)


Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat finalizarea lucrărilor de asfaltare pe str. Aleea Saturn din cartierul George Enescu. Aceste lucrări includ turnarea unui nou covor asfaltic și modernizarea intrărilor în scările de bloc. În plus, au fost modernizate aleile și create noi parcări de reședință. Harșovschi a subliniat importanța acestor îmbunătățiri pentru confortul locuitorilor și a oferit detalii despre planurile de modernizare continuă a infrastructurii urbane. Reclamați ieșită și ilustrată prin mai multe imagini, noutățile vin ca parte a unui efort mai amplu de dezvoltare urbană. Aceste proiecte nu doar că marchează o etapă importantă în modernizarea infrastructurii locale, dar și reflectă un angajament puternic din partea autorităților pentru îmbunătățirea condițiilor de trai ale cetățenilor.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Tânăr reținut de polițiști din Ciocănești pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului după un accident rutier.

admin

Escapada termometrului cu mercur în mod legal, o adevărată provocare în fața infracțiunii!

admin

Trecerea în neființă a reginei Elisabeta I în anul 1603.

admin

Leave a Comment