29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Alegerea Editorilor

𝐈𝐧𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐞 𝐥𝐚 𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩-𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐒𝐭𝐢𝐦𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝐒𝐈𝐍𝐄 sustinut de Cosmin Sava – Trainer, Coach & Speaker

Vrei să-ți crești încrederea în tine și să îți depășești limitele?

Data: Miercuri, 19 iunie 2024
Ora: 17:30 (durata aprox. 2 ore)
Locație: Botoșani, Sala de cursuri Cambridge Star, Str. 1 Decembrie, nr. 27, Botoșani


Oportunitate unică pentru dezvoltarea personală

Participarea la workshop-urile de dezvoltare personală a devenit o tendință tot mai populară în ultimii ani, iar nevoia de a lucra la stima de sine este recunoscută la nivel global. Un astfel de eveniment se va desfășura în curând în Botoșani, oferind participanților ocazia de a lucra cu unul dintre cei mai respectați Mindset Coaches din România, Cosmin Sava. Acesta va susține un workshop intensiv, menit să ajute participanții să-și crească încrederea în sine și să-și depășească limitele personale.

Despre Cosmin Sava

Cosmin Sava este un Mindset Coach cu o experiență vastă în facilitarea programelor de dezvoltare personală. Prin abordarea sa empatică și tehnicile inovative pe care le utilizează, Cosmin a reușit să ajute numeroase persoane să-și îmbunătățească stima de sine și să obțină rezultate remarcabile în viața personală și profesională.


Ce vei învăța la acest workshop?

Workshop-ul de creștere a stimei de sine își propune să ofere participanților instrumentele necesare pentru a-și îmbunătăți viața. Printre subiectele abordate se numără:

 • Cum să identifici și să elimini gândurile negative: Învață să recunoști și să te eliberezi de tiparele de gândire negative care îți sabotează succesul.
 • Tehnici de îmbunătățire a imaginii de sine: Descoperă modalități practice prin care să îți construiești o imagine de sine pozitivă și puternică.
 • Tehnici de cunoaștere de SINE: Află cum să te cunoști mai bine pe tine însuți și să îți accepți atât punctele forte, cât și pe cele slabe.
 • Metode de dezvoltare a unei mentalități pozitive: Învață cum să adopți o atitudine pozitivă care să te ajute să faci față provocărilor și să îți atingi obiectivele.

Beneficiile participării

Participanții la acest workshop vor avea parte de o serie de beneficii exclusive, printre care:

 • Sesiune personalizată de Coaching de o oră online cu Cosmin Sava: O oportunitate unică de a primi îndrumare personalizată și de a discuta aspectele individuale ale stimei de sine.
 • Garanție 100%: Dacă nu ești mulțumit de workshop, primești banii înapoi. Acest angajament arată încrederea organizatorilor în valoarea oferită de eveniment.

Acest workshop este pentru tine dacă…

 • Vrei să-ți crești încrederea în tine: Ești gata să faci următorul pas în viața ta personală și profesională.
 • Te confrunți cu gânduri negative: Dorești să înveți cum să identifici și să elimini gândurile negative care te împiedică să progresezi.
 • Îți dorești o mentalitate pozitivă: Vrei să înveți cum să dezvolți o mentalitate pozitivă care să te ajute să depășești obstacolele și să te bucuri de succes.
 • Vrei să îți îmbunătățești relațiile personale și profesionale: Dorești să îți îmbunătățești interacțiunile cu cei din jur și să construiești relații mai puternice și mai sănătoase.
 • Ești deschis la învățare și dezvoltare personală: Ești dispus să investești timp și efort în propria ta dezvoltare și să aplici noile cunoștințe în viața ta de zi cu zi.

Acest workshop NU este pentru tine dacă…

 • Nu ești dispus să schimbi nimic: Nu ai intenția de a face schimbări în viața ta și nu ești deschis să încerci noi metode și tehnici.
 • Crezi că nu ai nevoie de ajutor: Consideri că stima ta de sine este deja la un nivel optim și nu vezi necesitatea de a te îmbunătăți în acest aspect.
 • Ești sceptic față de dezvoltarea personală: Nu crezi în beneficiile dezvoltării personale și consideri că astfel de workshop-uri sunt inutile.
 • Nu ai timp să investești în tine: Ești prea ocupat cu alte priorități și nu ești dispus să aloci timp pentru participarea la workshop și pentru aplicarea cunoștințelor dobândite.
 • Aștepți rezultate instantanee: Cauți soluții rapide și nu ești dispus să lucrezi pe termen lung pentru a obține rezultate durabile.
 • Nu ești interesat de interacțiuni sociale: Nu îți dorești să întâlnești și să interacționezi cu alți participanți și să construiești o rețea de suport și inspirație.
 • Nu ești pregătit să investești financiar: Nu ești dispus să investești financiar în dezvoltarea ta personală și consideri că banii ar fi mai bine cheltuiți în alt mod.

Investiția ta

Costul pentru participarea la acest workshop este de 90 lei, o sumă accesibilă care oferă un raport excelent între preț și beneficiile obținute.

Înscriere

Mai multe detalii

Pentru informații suplimentare și noutăți despre eveniment, vizitează pagina de Facebook aici.


Importanța stimei de sine în viața de zi cu zi

Stima de sine joacă un rol esențial în modul în care ne percepem și interacționăm cu lumea din jurul nostru. O stimă de sine sănătoasă ne permite să abordăm provocările cu încredere, să ne exprimăm opiniile și să ne urmărim obiectivele cu determinare. În contrast, o stimă de sine scăzută poate duce la auto-sabotaj, anxietate și dificultăți în relațiile interpersonale.

Participarea la workshop-uri precum cel susținut de Cosmin Sava poate reprezenta un pas semnificativ în direcția unei vieți mai împlinite și mai echilibrate. Prin învățarea și aplicarea tehnicilor de îmbunătățire a stimei de sine, participanții pot descoperi noi perspective și oportunități de creștere personală.

Experiențe și testimoniale

Mulți dintre cei care au participat la workshop-urile anterioare susținute de Cosmin Sava au raportat schimbări semnificative în viața lor. Iată câteva dintre mărturiile lor:

 • Andreea M.: „Participarea la workshop-ul lui Cosmin mi-a schimbat complet perspectiva asupra vieții. Am învățat să mă apreciez mai mult și să îmi depășesc temerile.”
 • Mihai P.: „Cosmin are un talent deosebit de a explica concepte complexe într-un mod accesibil. Am plecat de la workshop cu o mulțime de tehnici practice pe care le folosesc zilnic.”
 • Ioana T.: „Workshop-ul mi-a oferit încrederea necesară pentru a-mi urma visurile. Am reușit să îmi deschid propria afacere și să îmi îmbunătățesc relațiile cu cei din jur.”

Pregătirea pentru workshop

Pentru a beneficia la maxim de experiența workshop-ului, este recomandat să vii pregătit cu o minte deschisă și cu dorința de a învăța. Iată câteva sfaturi pentru a te pregăti:

 • Reflectează asupra obiectivelor tale: Gândește-te la ce aspecte ale stimei de sine dorești să lucrezi și care sunt obiectivele tale personale și profesionale.
 • Notează-ți întrebările: Dacă ai întrebări sau preocupări specifice, notează-le pentru a le adresa în timpul workshop-ului.
 • Fii deschis la feedback: Fii pregătit să primești feedback constructiv și să lucrezi la îmbunătățirea ta.

Workshop-ul de creștere a stimei de sine susținut de Cosmin Sava este o oportunitate de neratat pentru oricine dorește să își îmbunătățească viața personală și profesională. Cu tehnicile și cunoștințele dobândite, participanții vor putea să își construiască o stimă de sine sănătoasă, să își depășească limitele și să își atingă obiectivele cu încredere.

Nu rata această ocazie de a deveni o versiune mai bună a ta! Înscrie-te acum și fă primul pas spre o viață mai împlinită și mai fericită.

Related posts

Cyb Trans SRL – Companie de Transport cu Suflet

admin

Explozie și incendiu la magazin din Botoșani: Patru răniți grav, două persoane intubate – Scene ale incidentului

admin

Competiția „Sfinții Închisorilor” – Ediția a VI-a este organizată de Asociația „Scut Botoșănean”

admin

Leave a Comment