29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Astăzi, 15 iunie 2024, ACS JUDO BUCOVINA IPOTESTI a cucerit 7 medalii de bronz la Cupa Pantheon Constanța

Într-o zi memorabilă pentru clubul sportiv ACS JUDO BUCOVINA IPOTESTI, cele șapte judoka ale clubului au reușit să se întoarcă acasă cu tot atâtea medalii, toate de bronz, la Cupa Pantheon Constanța. O competiție acerbă care a adus față în față sportivi talentați din Ucraina, Republica Moldova și România, a testat limitele și abilitățile fiecărui participant. Deși podiumul nu a fost atins de aur sau argint, performanța de a obține șapte medalii de bronz este una remarcabilă și demnă de laudă.

Alessia Miruna Conisceac – o luptătoare tenace

Prima pe lista celor „bronzați” este Alessia Miruna Conisceac. Cu o determinare neclintită și o tehnică impecabilă, Alessia a demonstrat că spiritul de luptă nu cunoaște limite. Fiecare meci a fost o demonstrație de voință și strategie, reușind să cucerească bronzul într-o categorie extrem de competitivă.

Ruth Nichitoi – o forță de neoprit

Ruth Nichitoi, o altă judoka de la ACS JUDO BUCOVINA IPOTESTI, a impresionat prin forța și agilitatea sa. Deși confruntările au fost dure, Ruth a reușit să rămână concentrată și să își asigure locul pe podium. Bronzul ei este dovada clară a muncii asidue și a dedicării.

Ștefania Hreniuc – o strategie bine pusă la punct

Ștefania Hreniuc a fost una dintre cele mai strategice competitoare. Fiecare mișcare a ei a fost calculată, demonstrând o înțelegere profundă a artei judo-ului. Bronzul obținut de Ștefania reflectă atât inteligența sa tactică, cât și abilitățile fizice.

Alexandra Lelcu – o performanță impresionantă

Alexandra Lelcu a adus acasă o medalie de bronz după ce a luptat cu curaj și determinare. Fiecare rundă a fost o provocare, dar Alexandra a răspuns cu o performanță de excepție, punându-și în valoare antrenamentele intense și dedicarea față de acest sport.

Amalia Caciuc – reziliență și determinare

Amalia Caciuc a arătat ce înseamnă să nu renunți niciodată. Deși competiția a fost acerbă, Amalia a reușit să se mențină pe linia de plutire și să obțină bronzul. Reziliența sa a fost un exemplu pentru toți colegii și suporterii săi.

Maia Botezatu – un exemplu de voință

Maia Botezatu a demonstrat că voința și pregătirea pot depăși orice obstacol. Fiecare meci a fost o oportunitate pentru Maia de a-și arăta abilitățile și de a lupta până la capăt. Bronzul obținut este un testament al efortului său constant.

Ilinca Huianu – o tânără speranță

Ilinca Huianu, cea mai tânără dintre medaliatele de bronz, a reușit să impresioneze prin talentul și determinarea sa. Cu o atitudine de învingătoare și o tehnică rafinată, Ilinca a demonstrat că viitorul judo-ului este promițător.

Felicitări fetelor, suntem mândri de voi!

Performanța fetelor de la ACS JUDO BUCOVINA IPOTESTI este o sursă de mândrie pentru club și pentru întreaga comunitate. Fiecare dintre aceste sportive a demonstrat curaj, dedicare și o puternică dorință de a excela. Felicitări fetelor pentru modul în care v-ați comportat și luptat la această competiție! Suntem mândri de voi și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce alte realizări ne veți aduce în viitor.

Detelii pe pagina facebook: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0hWp4RQBsvoJrvAL7eXYu6895mwmnwViGvfDUh8MWPvoTCPFoHTggG88d4DGneQmjl&id=100083380317459

Related posts

Eveniment grav într-o companie din Șcheia: Șofer decedat în sediul firmei

admin

Mesajul deputatului George Șoldan de Ziua Unirii Principatelor Române

admin

Planuri de investiții majore pentru dezvoltarea Vicovu de Sus. Primarul Vasile Iliuț susține că orașul va deveni un centru important în regiune

admin

Leave a Comment