29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Delgaz Grid investește masiv în modernizarea rețelelor electrice și transformatoarelor


Delgaz Grid, parte a grupului E.ON în România, a anunțat investiții de peste 375 de milioane de lei în modernizarea rețelelor electrice de joasă tensiune și a posturilor de transformare, în mare parte finanțate prin Fondul pentru Modernizare. Principalul obiectiv este modernizarea a aproximativ 460 de kilometri de rețea. Compania a depus 20 de proiecte de investiții, valorând 3,3 miliarde de lei, din care 2,6 miliarde sunt solicitate din Fondul pentru Modernizare, restul provenind din fonduri proprii. Șase proiecte, totalizând 900 de milioane de lei, au primit deja aprobarea și cofinanțarea necesară. Acestea vizează modernizări în stațiile de transformare și rețelele electrice din județele Bacău, Iași, Neamț, Vaslui, Botoșani și Suceava. Directorul general Delgaz Grid, Cristian Secoșan, a subliniat importanța modernizării pentru preluarea în siguranță a energiei produse de prosumatori, care sunt în majoritate racordați la rețeaua de joasă tensiune. Investițiile includ și înlocuirea echipamentelor neconforme și instalarea a 4.500 de contoare SMART.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Conductor din localitatea Frasin, fără drept de conducere după accident, băut la volan spre uzina Bermas din localitatea Șcheia

admin

Gheorghe Flutur și Lucian Harșovschi s-au întâlnit cu alegătorii din Suceava.

admin

Urmezi principii de corectitudine, echilibru, corectitudine și competență, nu după interese inadecvate

admin

Leave a Comment