20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Flăcări la Dumbrăveni, stinse de șase echipaje de pompieri.


Un incendiu a izbucnit joi după-amiaza în localitatea Dumbrăveni, afectând acoperișul unei case de locuit și o anexă. La fața locului au intervenit pompierii militari împreună cu lucrătorii SVSU Dumbrăveni, Salcea, Verești și Fântânele, utilizând șase autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Potrivit maiorului Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, incendiul a fost localizat, iar echipajele continuă să lucreze pentru lichidarea ultimelor focare. În timpul intervenției, paramedicii SMURD au acordat primul ajutor proprietarului casei, un bărbat de 76 de ani, care a suferit un atac de panică. După ce și-a revenit, acesta a refuzat transportul la spital. Eforturile echipajelor de intervenție și colaborarea dintre diverse unități au fost esențiale pentru gestionarea eficientă a incidentului.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Florin Pușcașu, parlamentar: „Poporul român este împiedicat să înlocuiască centralele din cauza banilor alocați pentru vaccinuri”

admin

Confruntarea dintre FCU Craiova și Sepsi în etapa a 17-a din Superligă

admin

Mai mulți monitorizați la centru Sucevei, pompierii salvează pui de porumbel.

admin

Leave a Comment