20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

„București Swimathon 2024: comunitatea aduce visele la realitate prin generozitate”


Swimathon București, cea mai mare campanie sportivă de strângere de fonduri din România, a încheiat a douăsprezecea ediție cu un succes răsunător, colectând 1.471.246 lei pentru 34 de proiecte sociale, culturale și educaționale. Organizat de Fundația Comunitară București, evenimentul a reunit 980 de înotători-fundraiseri și 9.482 de donatori, demonstrând importanța solidarității și implicării comunitare.

Evenimentul principal de înot a avut loc la Complexul Olimpic de Natație Otopeni pe 15 și 16 iunie 2024, cu acces liber pentru susținători. Intitulat „Valuri de bine”, acesta a atras peste 2.500 de participanți și a fost prezentat de Alex Zlăvog și Alecsandru Dunaev. Campania a beneficiat de susținerea unor personalități precum Ada și Antoaneta Galeș, Ana Ularu, și Ioana Ginghină și a generat o interacțiune online semnificativă, cu peste 130.000 de persoane implicate.

Swimathon a avut rezultate notabile, inclusiv donații semnificative pentru organizații precum Dăruiește Aripi, CONIL și A.S.P.E.R.A.În total, de-a lungul celor 12 ediții, campania a susținut 292 de proiecte, atrăgând peste 5.800 de înotători și 1,5 milioane de euro de la 49.000 de donatori.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

La finalul evenimentului „Crăciun în Bucovina”, Niculai Barbă afirmă: „Ne preocupăm de fiecare obiect al Bucovinei și încurajăm tânăra generație să perpetueze tradițiile”

admin

Întârzieri în eliberarea cardurilor de sănătate pentru tineri majori din cauza problemelor legale și birocratice

admin

Revoltă în satul Poiana la Rotunda din cauza drumului impracticabil din noroi

admin

Leave a Comment