20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Festivalul Elevilor MagicFest, Ediția 13, 7-15 Iulie 2024, Suceava


Festivalul Național de Teatru pentru elevi, MagicFest, a fost inaugurat în februarie 2009 și își propune dezvoltarea personală prin teatru, promovarea tinerelor talente și creșterea interesului tinerilor pentru cultură. Inițiat de trupa The Knockers a CNPRSV, coordonată de profesoara Camelia Elena Butnaru, festivalul este destinat elevilor de gimnaziu și liceu din toată țara, fiind organizat de Asociația MagiMedia în colaborare cu Colegiul Național „Petru Rareș” Suceava și alte entități.

Ediția a 13-a se va desfășura între 7 și 15 iulie 2024, sub tema „IT COMES IN WAVES”, și va include spectacole create de participanți, ateliere de teatru și activități variate. Partenerii includ Teatrul „Matei Vișniec” și alte colegii și asociații. Deschiderea va avea loc pe 7 iulie, iar ultima zi va găzdui prezentări de teatru nonverbal și ceremonia de închidere. Intrarea la toate spectacolele va fi liberă. Festivalul aduce beneficii culturale și educative atât participanților, cât și comunității locale. Coordonatorul festivalului este prof. Camelia Butnaru, iar președinții sunt actorii Horia Andrei Butnaru și Victor Alexandru Badoi.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

O tânără de 22 de ani a fost salvată după un infarct miocardic neașteptat: un caz medical impresionant.

admin

Celebrarea deschiderii Târgului de Turism în Țara Dornelor după evenimentele semnificative din Suceava

admin

Metode pentru atingerea succesului în perioade de calm și stabilitate

admin

Leave a Comment