20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

FOTO Proiecte în Bosanci finanțate cu 7,5 milioane de lei în desfășurare


În comuna Bosanci, sub conducerea primarului Neculai Miron, se desfășoară patru proiecte majore finanțate din fonduri europene nerambursabile, cu un buget total de peste 7,5 milioane de lei. Primul proiect, în valoare de 3,3 milioane de lei, vizează înființarea unui centru modern de colectare a deșeurilor, echipat pentru reciclare și gestionarea deșeurilor periculoase și electrice.

Al doilea proiect, cu o valoare de 700.000 de lei, se focusează pe modernizarea școlilor din comună prin dotarea sălilor de clasă și laboratoarelor cu mobilier modern, echipamente didactice și sportive.

Un alt proiect implică reabilitarea unei clădiri vechi administrate de Primărie, utilizând fonduri PNRR, cu o investiție de 1,5 milioane de lei. Aceasta renovare va aduce beneficii comunității prin crearea unui spațiu modern pentru diverse activități.

În plus, se implementează un parc fotovoltaic în zona Lunca Sucevei, pentru a produce energie regenerabilă pentru instituțiile publice din comună, cu o investiție de 2,2 milioane de lei. Toate aceste proiecte reflectă implicarea și viziunea edilului Neculai Miron pentru dezvoltarea durabilă a comunei Bosanci.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Persoanele legii îl caută pe individul în vârstă de 66 de ani din Roți-Liteni care a dispărut de la domiciliu în data de 19 ianuarie

admin

George Soldan se încrede în Sorin Tofan la Ipotești (fotografie)

admin

Nemulțumire într-un bloc de pe Aleea Saturn, după ce Primăria Suceava a sacat un copac ornament. Arborii putrezi au fost ignorati

admin

Leave a Comment