20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Un bulgar a murit de infarct, conducând motocicleta lângă Cabana Rarău.


În dimineața zilei de 4 iulie 2024, la ora 09.41, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost alertată printr-un apel la 112 despre un accident rutier pe ruta Pojorâta-Rarău, soldat cu două victime. Accidentul, produs pe DJ 175B, în apropierea cabanei Rarău, a implicat o motocicletă pe care se aflau Georgieva Y. și soțul ei, Ivanov Y., de origine bulgară. Cuplul intenționa să înnopteze la cabana Rarău înainte de a continua călătoria spre Munții Bucegi și apoi să se întoarcă în Bulgaria. În timpul deplasării, Ivanov Y. a acuzat o stare de rău și a pierdut controlul motocicletei, ieșind de pe drum și oprindu-se într-un șanț. Echipajele medicale sosite la locul incidentului au încercat să-l resusciteze timp de 40 de minute, dar bărbatul a decedat, aparent din cauza unui infarct. Urmează să se efectueze necropsia pentru a stabili exact cauza decesului, în timp ce autoritățile continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele acestui tragic eveniment.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Conducător auto a intrat cu o mașină olandeză într-un magazin din Suceava. Era în stare de ebrietate, fără permis și a fugit rănit

admin

BĂTĂLIE// În Suceava se conturează un conflict la McDonald’s

admin

Reclamații & Raportări Stiri

admin

Leave a Comment