29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Bărbat atacat de șapte persoane în fața gării din Dornești, Suceava – VIDEO

Bărbat din Rădăuți bătut cu parii în plină stradă la Dornești

Un incident șocant a avut loc în noaptea de 4/5 iulie în comuna Dornești. Un bărbat de 33 de ani din Rădăuți a fost bătut cu parii în fața gării CFR de un grup de șapte indivizi. Agresorii, cu vârste între 18 și 50 de ani, au folosit și topoare în atac. Victima, transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, se află în stare gravă, dar leziunile nu îi pun viața în pericol.

Poliția a intervenit rapid, identificând la fața locului bucăți de lemn și alte obiecte contondente. În urma investigațiilor, s-au emis mandate de aducere pentru cei implicați în agresiune. Doi dintre agresori, un bărbat de 32 de ani și un tânăr de 18 ani, au fost reținuți.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava pentru încercarea de omor. "Cercetările sunt continuate pentru stabilirea exactă a circumstanțelor incidentei și individualizarea participației penale a celor implicați", a declarat IPJ Suceava.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „adevarul.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Foto: Spitalul din Suceava a început instalarea sistemelor alternative de energie electrică.

admin

Parteneriatul dintre Suceava și o localitate din Cernăuți, Ucraina de limbă română.

admin

Gheorghe Flutur a comunicat că județul Suceava va iniția elaborarea documentației pentru Autostrada Nordului.

admin

Leave a Comment