20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Alin Conache din Suceava, cel mai bun marcator pentru România împotriva SUA.


Sâmbătă, echipa națională de rugby a României a triumfat în meciul-test împotriva Statelor Unite, debutând cu o victorie de 22-20 la turneul Summer Tour. Alin Conache a fost jucătorul meciului, contribuind cu 14 puncte pe Seat Geak Stadium din Chicago. El a transformat singurul eseu al „stejarilor” și a fructificat patru lovituri de pedeapsă. Tevita Manumuna și Daniel Plai au completat scorul, Plai aducând victoria cu o lovitură de pedeapsă în minutul 70.

România a recâștigat după șase ani Cupa Pershing, un trofeu creat de Federația Română de Rugby pentru a comemora partida din 1919 de la „Jocurile InterAliate”, organizată pentru a marca sfârșitul Primului Război Mondial. În continuarea turneului, România va întâlni Canada la Ottawa, pe 12 iulie.

Echipa României a fost formată din: Iulian Hartig, Ștefan Buruiană, Vasile Balan, Yanis Horvat, Andrei Mahu, Vlad Neculau, Dragoș Ser, Nicolaas Immelman, Alin Conache, Hinckley Vaovasa, Tevita Manumua, Jason Tomane, Mihai Graure, Marius Simionescu, Paul Popoaia și rezervele. Antrenor: David Gerard.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Un băiat de 14 ani s-a înecat în râul Suceava, Mihoveni.

admin

Politia Suceava confisca tiruri in valoare de 70.000 euro utilizate pentru transportul ilegal de material lemnos.

admin

Gheorghe Flutur dorește să renunțe la vizele Schengen în 2024

admin

Leave a Comment