25.3 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Mai mulți polițiști pe drumurile județului în weekend, 62 permise reținute

Controale rutiere intense în Suceava: 62 de permise reținute în week-end

Poliţiştii rutieri din cadrul IPJ Suceava au intensificat controalele pe drumurile publice în acest weekend pentru a menţine siguranţa rutieră şi a preveni accidentele. Până acum, au fost reținute 62 de permise de conducere şi 26 de certificate de înmatriculare, constatând în flagrant 19 infracțiuni rutiere.

În contextul intrării în vigoare a OUG nr. 84/2024, care modifică reglementările pentru creşterea siguranţei, polițiștii informează șoferii despre noile proceduri legale. Una dintre schimbări prevede că, dacă refuzi să primești procesul-verbal și acest refuz este înregistrat audio-video, se consideră că documentul ți-a fost comunicat pe loc, fără a mai fi necesară trimiterea la domiciliu.

Acțiunile poliției rutiere vor continua, iar șoferilor li se recomandă prudență, respectarea regulilor de circulație și evitarea consumului de alcool sau substanțe interzise la volan.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Renunțați la comportamentul infantil! Au trecut peste 20 de ani și nu ați obținut niciun rezultat.

admin

Executarea reginei Maria a Scoției în 1587, subiect de presă

admin

AUR solicită edificarea unui nou pod peste râul Siret la Zamostea Talpa pentru a prelua fluxul de circulație de pe drumul național 29 între Suceava și Dorohoi

admin

Leave a Comment