29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Recital de vioară și pian la Muzeul de Istorie Siret.


Muzeul Național al Bucovinei anunță un eveniment deosebit sâmbătă, 13 iulie 2024, la ora 18:00, la Muzeul de Istorie Siret. Publicul este invitat să participe la un recital de vioară și pian, susținut de Dariu Cifor (vioară) și Andrei Dunca (pian). Concertul promite o experiență muzicală diversificată, incluzând lucrări de renumiți compozitori precum Béla Bartók, Johannes Brahms, Fritz Kreisler și Ciprian Porumbescu, precum și melodii evreiești și compoziții de John Williams. Acest eveniment face parte din seria „Zile și nopți la Muzeul Național al Bucovinei”, un program cultural menit să atragă publicul larg prin prezentarea unor manifestări artistice de înaltă calitate. Participarea este o oportunitate excelentă pentru pasionații de muzică clasică și cei dornici să descopere noi perspective în universul muzical.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Angelina Jolie intenționează să-și încheie cariera în industria filmului, o hotărâre surprinzătoare!

admin

Județul tău, în frunte! Iată clasamentul la nivel național!

admin

Hotărârea Judecătoriei Suceava: 10 indivizi plasați în arest preventiv în ancheta privind corupția de la Spitalul Județean Botoșani

admin

Leave a Comment