20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Șofer amendat și urmărit penal pentru nerespectarea semnalului poliției; amendă 7.000 lei


În dimineața de sâmbătă, la ora 1:15, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Marginea au încercat să oprească un autoturism pe DJ 178B, în comuna Dornești. Șoferul a ignorat semnalul și a accelerat, ceea ce a dus la o urmărire încheiată cu blocarea vehiculului. Conducătorul auto, un bărbat de 29 de ani din comuna Satu Mare, nu avea asupra sa documentele personale sau cele ale mașinii. Verificările prin aplicația E-DAC au confirmat identitatea sa și valabilitatea documentelor.

Șoferul, emanând halenă alcoolică, a refuzat testarea cu etilotestul și a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți pentru prelevarea de probe biologice. La spital, în prezența medicului de gardă, a refuzat și prelevarea de sânge, fiind informat că acest refuz constituie infracțiune.

În urma incidentului, s-a întocmit dosar penal pentru „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de monstre biologice”. De asemenea, șoferul a fost amendat cu 3.345 lei conform O.U.G. 195/2002 și 4.000 lei conform Lg. 61/1991.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Gheorghe Șoldan dă sprijin lui Alexandra Bucevschi pentru postul de primar al comunei.

admin

Femeia din Suceava găsită vinovată pentru atac sexual și exploatarea prin cerșetorie a propriilor copii

admin

BNR lansează monedă comemorativă pentru 125 de ani de la nașterea lui George Călinescu

admin

Leave a Comment