29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

5 idei pentru coafuri simple de vară pentru părul lung

5 Coafuri de Vară Ideale pentru Părul Lung

Vara vine cu zile însorite și temperaturi ridicate, oferind ocazia de a experimenta noi stiluri de coafuri care să evidențieze frumusețea părului lung. Din cauza căldurii, menținerea părului într-o formă ordonată poate fi o provocare.

  1. Half-up Half-down cu bucle: Elegant și jucăuș, acest stil combină buclele naturale cu o prindere superioară decorativă.
  2. Împletitură laterală lejeră: Romantice și relaxate, aceste împletituri sunt perfecte pentru plimbările de vară, oferind un aspect boem.
  3. Coc lejer de vară: Ideal pentru zilele fierbinți, cocul lejer ține părul departe de față și de gât, având un aspect voluminos și dezordonat.
  4. Coadă de cal înălțată și netedă: Chic și practic, acest stil înalță părul, oferind un efect de lifting natural și un look elegant.
  5. Împletitură coroană: Elegantă și rafinată, împletitura coroană adaugă o notă regală look-ului de vară.

Indiferent de coafura aleasă, aceste stiluri îți vor pune în valoare părul lung și te vor face să te simți la modă și încrezătoare.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

IPS Calinic interzice anumite comportamente în timpul mandatului său ca episcop al eparhiei.

admin

Un elev cu dificultăți de învățare agresat de un dascăl în curtea școlii. Motivarea cadrele didactice

admin

Un individ este captiv într-un puț colmatat la Pojorâta, acțiune de intervenție în desfășurare

admin

Leave a Comment