29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Deputatul Acatrinei cere premierului Ciolacu să demisioneze din cauza măsurilor.


Deputatul AUR de Suceava, Dorel Acatrinei, a cerut demisia prim-ministrului Marcel Ciolacu, acuzând lipsa soluțiilor economice și dizolvarea accelerată a firmelor din România. Într-o interpelare intitulată „Corabia în derive vesel cârmaciul”, Acatrinei a subliniat radierile masive ale firmelor și scăderea investițiilor străine. Răspunsul prim-ministrului a invocat programele guvernamentale Start-Up Nation și Femeia Antreprenor, și diverse măsuri fiscale, dar Acatrinei le consideră insuficiente. Acesta a criticat și majorarea TVA, impozitele pe proprietate planificate pentru 2025 și lipsa unui plan de reducere a cheltuielilor publice. De asemenea, a subliniat eșecul reformei pensiilor speciale și a reducerii aparatului bugetar. Economistul șef al BNR, Valentin Lazea, a avertizat despre adâncirea dezechilibrelor fiscale și iminența unei majorări fiscale în 2025. Acatrinei a solicitat reforme rapide pentru a evita un declin economic fără precedent.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Indicator favorabil pentru Releul Mihoveni și ploi ușoare pentru Larix Dornișoare, liderii celor două serii în fotbalul Ligii a V-a.

admin

Individ din Dumbrăveni, care și-a ucis mama, rămâne în detenție încă 30 de zile

admin

O nouă structură de trecere la Vicovu de Jos, edificată rapid. Informații despre investiția semnificativă.

admin

Leave a Comment