29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Expoziție de realitate virtuală cu tema naturii sălbatice la Shopping City Suceava.

Minunile naturii sălbatice la Suceava

Până pe 18 iulie, Shopping City Suceava găzduiește evenimentul "Wild Nature", o expoziție interactivă și inovatoare dedicată copiilor și familiilor. Vizitatorii au ocazia, timp de 15 zile, să exploreze natura și animalele sălbatice prin tehnologii moderne: realitate virtuală, augmentată și senzori de corp. Expoziția promite o experiență captivantă, combinând educația cu divertismentul.

Printre atracțiile principale se numără activități interactive precum mângâierea unui ghepard, hrănirea unei girafe și plimbarea pe spatele unui elefant. Copiii vor avea ocazia de a învăța despre animale și habitatele lor într-un mod sigur și prietenos. De asemenea, desenul interactiv, unde copiii pot aduce la viață fluturi colorați pe un ecran, este una dintre cele mai magice experiențe oferite.

Expoziția este deschisă zilnic, între orele 11:00 și 20:00, în zona magazinului Pepco, iar accesul este gratuit. Este o oportunitate unică de a îmbina învățarea cu distracția într-un mediu fascinant.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Poliția la Frontieră pregătește măsuri pentru a gestiona traficul sporit la punctele de trecere a frontierei.

admin

Fără modificări în Liga Companiilor după meciurile etapei a patra » Monitorul de Suceava

admin

Povestea unui mecanic remarcabil. Sfaturi pentru cei care aspiră la meseria de expert

admin

Leave a Comment