20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Femeie fără permis se întrece cu poliția având copii în mașină.


Pe 7 iulie 2024, la ora 22.05, un echipaj al Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți a observat un Peugeot 407 în localitatea Slobozia Sucevei, comuna Grănicești. Șoferița, Ana D., a încercat să evite întâlnirea cu poliția, întorcând brusc și accelerând în direcția opusă. Polițiștii au inițiat o urmărire pe o distanță de aproximativ 3 km, reușind să oprească mașina în zona stației de betoane. După controlul vehiculului, s-a descoperit că femeia nu posedă permis de conducere valid și că inspecția tehnică periodică a autoturismului era expirată din 27 aprilie 2024. În mașină se aflau și trei copii minori, de 2, 3 și 6 ani, pe care Ana D. îi ducea la o plimbare pe malul râului Suceava. Testul de alcoolemie a indicat 0,00 mg/l alcool. Ana D. a fost sancționată contravențional și s-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis. Cazul va fi gestionat de Poliția Grănicești.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Polițiștii au descoperit lemne necertificate la un gater din Dorna Candrenilor

admin

Temperaturi extrem de scăzute înregistrate la Suceava, stabilind un record de frig

admin

Propunerile pentru dezvoltarea orașului Suceava prezentate de consilierul local Anca Gatlan (PMP) – Monitorul de Suceava

admin

Leave a Comment