20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Consiliere grup și individuală pentru tineri romi NEET și elevi terminali


O sesiune de orientare în carieră și consiliere pentru tinerii NEETs de etnie romă a avut loc la Liceul Tehnologic „Oltea Doamna” din Dolhasca pe 25 iunie 2024, prin eforturile Organizației Institutul Bucovina, Primăriei Dolhasca și liceului gazdă. Evenimentul a beneficiat de expertiza președintelui Vasile Gafiuc și a echipei sale, care au oferit soluții personalizate și programe de start-up. Ioan Cazamir, expert local pentru romi, a susținut cei 22 de tineri cu interpretare în limba romani și încurajări.

A doua sesiune s-a desfășurat la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sfântul Andrei” din Gura Humorului, unde 50 de elevi din anii terminali au primit sprijin pentru identificarea abilităților și oportunităților. Feedback-ul primit a fost esențial pentru adaptarea serviciilor și programelor de formare profesională. În cadrul sesiunilor, au fost abordate teme precum discriminarea, integrarea culturală, gestionarea emoțiilor și dezvoltarea abilităților sociale și a încrederii în sine.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Finalizarea Extinderii Școlii Gimnaziale „George Tofan” din Bilca

admin

Primarul Dănuț Candrea demonstrează că se poate în întreg județul. Să ne mobilizăm pentru proiecte la nivelul întregii zone!

admin

Eveniment la școala din Suceava: Fotografii de la locul incidentului

admin

Leave a Comment