20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Garda Forestieră Suceava găsește lemne fără acte la un gater din Brodina.


La începutul lunii iulie 2024, controalele asupra regimului silvic au scos la iveală două cazuri notabile. Un operator economic din Brodina a fost descoperit cu 81 mc de lemn de rășinoase în plus față de stocul justificat. Lemnul, evaluat la 22.400 lei, a fost confiscat, iar firma a primit o amendă de 10.000 lei. În urmă cu trei luni, același operator a fost sancționat pentru abateri similare, fiind confiscate 346 mc de lemn, cu o valoare de peste 72.900 lei și aplicate amenzi de 35.000 lei. Acțiunile anterioare nu au avut impactul dorit, iar sancțiunile se dovedesc insuficiente pentru a corecta comportamentul firmei. Instituția a inițiat verificări pentru a identifica sursele lemnului fără proveniență și va amplifica supravegherea asupra furnizorilor și beneficiarilor din zona Brodina. Înregistrările controalelor au fost integrate în sistemul de programare a inspecțiilor bazate pe analiză de risc.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Măsuri stricte impuse împotriva defrișărilor ilegale, decis de conducerea executivă

admin

Evenimentul Caravanei Garfield se desfășoară la Iulius Mall Suceava pentru copii! Sesiuni fotografice și distracție asigurată!

admin

Declarație de foc violent într-o locuință de pe strada Republicii din Suceava din cauza unui rulou de geam electric VIDEO

admin

Leave a Comment