20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Ploile inundă gospodării și distrug case la Cîrlibaba și Vatra Dornei


Militarii Detașamentului de pompieri Vatra Dornei și lucrătorii Comitetului local pentru situații de urgență Cârlibaba au intervenit pentru a evacua apa din gospodării și a îndepărta efectele negative ale fenomenelor meteo periculoase, potrivit ISU Suceava. Precipitațiile abundente au generat viituri și scurgeri de pe versanți, afectând mai multe proprietăți din comuna Cârlibaba. În zona Tătarca, pompierii și lucrătorii SVSU au salvat șase persoane (patru adulți și doi copii) și trei animale (doi câini și un cal), toate fiind transportate în siguranță în afara zonei de pericol. Apa a pătruns în zece gospodării, iar cinci construcții anexe au fost distruse de viitură, cele mai afectate zone fiind Tătarca și Țibău. Pompierii militari au intervenit și în Vatra Dornei pentru a gestiona inundațiile provocate de ploile torențiale. Echipele continuă să lucreze pentru eliminarea efectelor negative și eliberarea căilor de acces, utilizând utilaje specifice.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Ne aflăm în mijlocul valorii medii europene în ceea ce privește abilitățile digitale. GoIT prezintă trei programe noi de informatică în România.

admin

Mareșalul Henric al VII-lea înfrânge pe impostorul Lambert Simnel

admin

Tinerii au posibilitatea de a participa la taberele educaționale ROSE desfășurate la UAIC.

admin

Leave a Comment