29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Temperaturi foarte ridicate miercuri, 10 iulie, în județul Suceava.


Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat pentru județul Suceava, valabilă în ziua de miercuri, 10 iulie. Temperaturile maxime vor varia între 33 și 37 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat, caracterizându-se printr-o localitate caniculară. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități pe arii extinse. Minimele nocturne nu vor coborî sub 20 de grade Celsius, indicând o noapte tropicală. Autoritățile recomandă populației să evite expunerea prelungită la soare, să consume lichide suficiente și să acorde o atenție deosebită grupurilor vulnerabile, precum copii și vârstnici.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Autoturism al Poliției răsturnat în șanț după impact cu șofer neatenționat în Suceava – Informații Vânători.

admin

Enumerare de reprezentanți ai PNL Vatra Dornei pentru scrutinul local de la începutul verii.

admin

Eveniment tragic în Suceava: Cinci persoane afectate în urma unui incident în care o mașină a lovit un stâlp de electricitate. Descoperă imagini din locul evenimentului!

admin

Leave a Comment