29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Viceprimarul anunță finalizarea modernizării străzii Leca Morariu din Suceava.


Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat recent finalizarea lucrărilor de modernizare pe strada Leca Morariu. Proiectul, desfășurat pe o perioadă extinsă, include un nou covor asfaltic pe o suprafață de 11.225 metri pătrați, reabilitarea trotuarelor și refacerea accesele la scările de bloc. De asemenea, au fost amenajate 343 de locuri de parcare, răspunzând astfel cerințelor comunității locale. Viceprimarul a subliniat că acestea sunt doar o parte din eforturile continue ale municipalității de a îmbunătăți infrastructura urbană. Următoarea etapă a lucrărilor va avea loc pe strada Oituz. În plus, după închiderea porilor asfaltului, se vor aplica și marcajele stradale pentru a asigura siguranța traficului rutier și pietonal. Aceste îmbunătățiri sunt menite să aducă beneficii semnificative locuitorilor din zonă, contribuind la creșterea confortului și siguranței în traficul urban.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

O nouă unitate medicală specializată va fi inaugurată la spitalul din Suceava sub conducerea Dr. Calancea

admin

Eugen Tomac: Autoritățile utilizează mijloacele pentru a submina activitatea PMP, în prezent avem parte de atacuri fără precedent după 1990.

admin

Gheorghe Apetrii a votat la Vatra Dornei pentru o nouă administrație.

admin

Leave a Comment