29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
National

Surpriză în timpul unei razii: Un polițist drogat, cu mașină neîmatriculată, a fost oprit în trafic, la Cluj


Surpriză pentru polițiștii din Cluj, în timpul unei razii în trafic. Au oprit un șofer care conducea o mașină fără numere de înmatriculare și au descoperit că la volan era chiar unul dintre colegii lor. Ba mai mult, când a fost testat antidrog, a ieșit pozitiv. În plus, agentul nu este la prima abatere. A mai fost acuzat de viol, în urmă cu doi ani. Acum, șefii lui au cerut o anchetă internă.

Polițistul în vârstă de 38 de ani se afla în timpul liber în momentul în care a fost oprit de colegii săi pentru un control de rutină, pe o stradă din comuna Florești. Bărbatul a fost testat cu drugtestul care a arătat faptul că bărbatul se afla sub influența substanțelor interzise. În plus, polițiștii au descoperit și faptul că acesta se afla la volanul unei mașini care nu era înmatriculată.

 

Polițistul a fost dus la o unitate medicală pentru preluarea de probe biologice pentru a stabili cu exactitate dacă a consumat substanțe interzise.

Conducerea IPJ Cluj a anunțat că vor face verificări și că vor fi luate măsurile legale care se impun în acest caz.  

Același polițist așteaptă decizia într-un dosar în care este acuzat de viol.

Agentul este în continuare angajat al IPJ Cluj, însă cu atribuții restrânse.

Editor : A.P.Citește mai mult – Sursa Google News

Related posts

Maia Morgenstern, Cristian Măcelaru și Florin Piersic fac parte din rândul personalităților premiate de președintele Statului Israel

admin

INFORMARE. Microbuz cu 10 indivizi, oprit sub trecerea de la Grădiște, în piața Caius Iacob

admin

Accident serios între un autocar și un autovehicul pe Bulevardul Unirii din Buzău: Șapte indivizi au fost transportați la spital

admin

Leave a Comment