29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Un sucevean a murit în stația TPL din fața Spitalului Suceava.


Noaptea trecută, în jurul orei 00:30, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată de Spitalul Județean Suceava despre cazul unui bărbat adus în stop cardio-respirator. Ioan C., de 47 de ani, din Suceava, cunoscut cu afecțiuni cardiace și supraponderal, a mers la farmacia din stația TPL din fața spitalului pentru a-și cumpăra medicația. În jurul orei 00:00, i s-a făcut rău și a căzut pe trotuar, fiind observat de un grup de tineri. Unul dintre aceștia a alertat imediat personalul Unității de Primiri Urgențe. Ioan C. a fost preluat rapid de o ambulanță și transportat în spital, unde a fost constatat în stop cardio-respirator. Manevrele de resuscitare nu au avut succes, iar decesul a fost declarat ulterior. Nu au fost identificate elemente infracționale, iar pe corpul defunctului nu au fost găsite urme de violență, aspecte ce urmează a fi confirmate prin necropsie. A fost întocmit un dosar penal pentru „ucidere din culpă”.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Beneficii suplimentare pentru pensionarii din Suceava în ceea ce privește transportul public

admin

Filmele indiene au câștigat cele mai mari premii la TIFF 2023.

admin

Eveniment tragic în Suceava: Cinci persoane afectate în urma unui incident în care o mașină a lovit un stâlp de electricitate. Descoperă imagini din locul evenimentului!

admin

Leave a Comment