20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Valul de căldură intensă va afecta Suceava pentru mai multe zile


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis avertizări cod galben de caniculă pentru județul Suceava, valabile miercuri și joi. Pe parcursul acestor zile, valul de căldură se va extinde și intensifica în toate regiunile. Temperaturile maxime vor oscila între 33 și 37 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi ridicat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Conform ANM, în nopțile de miercuri și joi, valorile termice minime nu vor coborî sub 20 de grade, definind așa-numitele nopți tropicale. Joi, valul de căldură va persista în cea mai mare parte a Moldovei, pe litoral și local în Transilvania și Maramureș, menținând aceleași valori ridicate de temperatură și disconfort termic. Și în aceste zone, ITU va depăși 80 de unități, confirmând persistența condițiilor severe de caniculă.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Modernizarea integrală a clădirii de cultură din Putna va începe în vara viitoare

admin

Declarată creșterea taxei de salubrizare la 14 lei de individ, spune Ion Lungu

admin

Inițiativa „O carte pentru copiii nefericiți” debutează în biblioteca din Bucovina

admin

Leave a Comment