20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

Garda de Mediu Suceava amendează firma de construcții cu trei sancțiuni


În urma unei sesizări privind nerespectarea legislației de mediu de către o societate de construcții din Suceava, comisarii Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Suceava au efectuat un control de specialitate. În timpul inspecției, aceștia au identificat deficiențe semnificative în respectarea normelor de mediu. Ca urmare, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale pentru încălcarea Ordonanței de Urgență nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor, Hotărârii Guvernului nr. 856/2002 privind gestiunea deșeurilor și Ordonanței Guvernului nr. 23/2008. Pe lângă amenzi, comisarii de mediu au impus și o serie de măsuri corective ce trebuie implementate în termenele specificate pentru a remedia deficiențele constatate. Această acțiune subliniază importanța respectării legislației de mediu pentru prevenirea poluării și protejarea sănătății publice.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Primarul Popoiu discută la București cu investitori germani pentru Parcul Siret.

admin

Agenterii de poliție din Suceava, implicați în defilarea militară și sărbătorirea Zilei Naționale a României

admin

Ion Lungu recunoaște că a comis erori în administrarea deșeurilor acum 15 ani. CJ Suceava, sub conducerea lui Gavril Mîrza, sugera incinerarea acestora, abordare susținută acum de Lungu.

admin

Leave a Comment