29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Polițiștii din Putna au oprit un transport ilegal de lemne.


La data de 10 iulie 2024, la ora 09.00, lucrătorii Postului de Poliție Putna au oprit pentru control o autoutilitară Mercedes Benz pe DN 2H, pe traseul Putna – Vicovu de Sus. Autoutilitara transporta material lemnos, respectiv buștean gater specia molid. S-a constatat că vehiculul era condus de Robert K., din comuna Putna, și că acesta nu deținea aviz de însoțire pentru materialul lemnos transportat.

Transportul de lemn a fost condus la Atelierul de Prelucrare a Lemnului din cadrul Ocolului Silvic Putna, unde s-a solicitat sprijinul unui tehnician silvic pentru inventarierea materialului. S-a stabilit că Robert K. transporta ilegal 5.83 metri cubi de buștean gater specia molid, evaluat la 2.775 de lei.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodia Ocolului Silvic Putna.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „glasulsucevei.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Eveniment tragic în Suceava: O femeie a murit carbonizată în propria locuință.

admin

Edificiul catolic din așezarea populată de maghiari în 1776, vizitată de împăratul Iosif al II-lea

admin

Tragedia de la Parlamentul Germaniei din 1933

admin

Leave a Comment