20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

România U20 pierde în fața Norvegiei, în ciuda golurilor sucevenilor.


Echipa națională de handbal tineret a României participă la Campionatul European U20 din Slovenia, sub conducerea antrenorului Adrian Petrea. Selecționerul se bazează pe șase jucători de la CSU Suceava: Dragoș Podovei (portar), Cătălin Zarițchi și Sorin Grigore (extreme), Codrin Radu (inter), Bogdan Niculaie (centru) și Alexandru Focșăneanu (pivot). De asemenea, liderul echipei, Daniel Stanciuc, legitimat la Dinamo București, provine tot de la CSU Suceava.

În primul meci, România a fost învinsă de Norvegia cu 27-35. Daniel Stanciuc a fost declarat omul meciului, iar Codrin Radu a fost cel mai eficient jucător român, cu 6 goluri. Dragoș Podovei a avut 13 intervenții reușite din 41 de șuturi. Alți marcatori suceveni au fost Zarițchi și Focșăneanu, cu câte 2 goluri.

România urmează să întâlnească Ungaria și Cehia în faza grupelor.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

62 de chemări la Centrul de Comandă Salvamont Național într-o singură zi

admin

Eveniment șocant într-un autobuz aglomerat. O adolescentă de 15 ani a fost supusă abuzului sexual

admin

Cum se distrează adolescenții după program în epoca digitală

admin

Leave a Comment