20 C
Suceava
iulie 20, 2024
Local

USV oferă 3.060 locuri bugetate, record istoric, admitere începe joi

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava Deschide Concursul de Admitere

Joi, 11 iulie, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) lansează concursul de admitere pentru licență, masterat și doctorat. Admiterea va avea loc între 11 și 18 iulie (fără 13 și 14 iulie) pentru specializările cu probe și între 11 și 19 iulie (fără 13 și 14 iulie) pentru cele pe bază de medii. USV oferă 3060 de locuri bugetate la diverse programe de studiu. Pentru licență, sunt disponibile 1565 de locuri bugetate, inclusiv locuri specializate pentru absolvenți din mediul rural, cei din sistemul de protecție socială, persoane cu dizabilități și etnici rromi. USV oferă și burse pentru 460 de candidați români de pretutindeni, precum și 450 de locuri la distanță.

Candidații cu media de minimum 9,00 la bacalaureat vor primi o tabletă cu stilou digital. La masterat, sunt disponibile 760 de locuri bugetate pe 40 de programe de studiu. Candidații se pot înscrie atât în campus, cât și online. Exista puncte de înscriere în Chișinău, Sîngerei, Edineț, și Horbova în Ucraina. Proaspeții studenți de etnie română beneficiază de burse de 900 lei pe lună. Confirmările trebuie realizate până la 29 iulie, ora 16:00.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.svnews.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Rezultate favorabile pentru formatie CSM Suceava în rata de asigurare etapă a Diviziei A2 de volei-bal mascul

admin

Rareș Bogdan a modificat denumirea lui Gheorghe Vodă în „Cel Cumplit”

admin

Foc puternic a devastat trei locuințe în Costișa. Priviți imaginile!

admin

Leave a Comment