29.3 C
Suceava
iulie 18, 2024
Local

Val de căldură puternică în Suceava. Cod portocaliu emis de ANM.


Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis avertizări cod galben și cod portocaliu de caniculă pentru județul Suceava. Avertizarea cod galben este valabilă pentru joi, când în cea mai mare parte a Moldovei, litoralului și local în Transilvania și Maramureș, temperaturile maxime vor atinge 33-37 de grade. Disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Minimele nocturne vor rămâne peste 20 de grade, definind o noapte tropicală.

Pentru vineri, codul galben de caniculă este menținut în zona de munte a județului, în timp ce jumătatea de est a județului este sub avertizare cod portocaliu. În această zonă, temperaturile maxime vor varia între 36-40 de grade, izolat, valorile putând fi mai ridicate în Banat, Oltenia, Muntenia și sudul Crișanei și al Moldovei. Disconfortul termic va fi accentuat, iar ITU va depăși pragul critic de 80 de unități, iar nopțile vor fi tropicale cu minime peste 20 de grade.

Citeste articol integral

Sursa & Foto Credit- „www.newsbucovina.ro”

Notă pentru publicații: Știrile sunt preluate automat din feed-ul Google News, sunt rescrise de editori nostri, apoi publicate. După cum vedeți, este precizată sursa, creditul foto și linkul către articolul integral. Dacă doriți ca articolele dumneavoastră să nu mai fie preluate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail de mai jos, și le vom întrerupe imediat.

Reclamatii & Reporturi Stiri
contact: medialux85@gmail.com

Cititi Termeni si Conditii

Related posts

Revigorarea lucrărilor la traversarea peste râul Suceava din Milișăuți

admin

Deschiderea Centrului de Tratament pentru Afecțiunile Parkinson a avut loc la Spitalul Clinic Județean Suceava

admin

Eveniment de Sânziene la Biserica „Sfântul Dumitru” din Rădăuți

admin

Leave a Comment