Tristan Tate are o părere proastă despre Marea Neagră.
„Îmi pare rău, români… dar Marea Neagrăeste la fel de urâtă ca rahatul și oricine vrea să înoate acolo este retardat mintal”, a declarat Tristan Tate.
Tate este cunoscut pentru declarațiile sale controversate, iar asta nu e prima. Andrew Tate se descrie ca un misogin şi a fost interzis anterior pe platformele de social media din cauza exprimării unor opinii misogine. De asemenea, el împreună cu fratele său au numeroase probleme cu autortitățile, atât din România, cât și din străinătate.
Fraţii Tate, acuzaţi în Marea Britanie de evaziune fiscală în serie
Controversaţii fraţi Tate, care în prezent sunt judecaţi în România pentru trafic de persoane şi viol, sunt acuzaţi în Marea Britanie că sunt „evazionişti în serie în materie de taxe şi TVA”, o plângere a poliţiei arătând că aceştia nu au plătit niciun impozit, în nicio ţară, pe veniturile obţinute din afacerile lor online între 2014 şi 2022, relatează BBC, inforemează la 9 iulie News.ro.
Andrew Tate, în vârstă de 37 de ani, şi fratele său Tristan, în vârstă de 35 de ani, sunt acuzaţi că nu au plătit niciun impozit pe venituri care se ridică la 21 de milioane de lire sterline obţinute din afacerile lor online.
Poliţia din Devon şi Cornwall a depus o plângere civilă împotriva fraţilor şi împotriva unei a treia persoane, o femeie, denumită doar J.
Poliţia încearcă să recupereze aproximativ 2,8 milioane de lire sterline din şapte conturi bancare îngheţate, o cerere pe care cei trei inculpaţi o contestă. „Andrew Tate şi Tristan Tate sunt evazionişti fiscali şi de TVA în serie”, a declarat luni Sarah Clarke, reprezentantă a poliţiei din Devon şi Cornwall, în faţa curţii de magistraţi de la Westminster. „Ei, în special Andrew Tate, sunt sfidători în această privinţă”, a spus ea. Clarke a invocat un videoclip postat online de Andrew Tate, în care acesta spunea: „Când am locuit în Anglia, am refuzat să plătesc impozite”. Acesta a mai spus că abordarea sa a fost „ignoră, ignoră, ignoră pentru că în cele din urmă ei dispar”.
Fraţii Tate aveau „un număr foarte mare de conturi bancare” în Regatul Unit, dintre care şapte au fost îngheţate, a spus Clarke. Ea a declarat că banii – proveniţi din diverse produse vândute pe site-uri web, inclusiv pe OnlyFans – au fost „spălaţi” graţie unui număr foarte mare de conturi bancare din Regatul Unit.
Pe lângă faptul că deţin terenuri, proprietăţi şi vehicule în România, fraţii Tate şi-au cheltuit veniturile pe „maşini rapide şi proprietăţi”, a arătat Clarke. „Aşa arată evaziunea fiscală, aşa arată spălarea de bani”, a spus ea în faţa instanţei.
Fraţii sunt acuzaţi că au plătit puţin sub 12 milioane de dolari într-un cont pe numele lui J. şi că au deschis un al doilea cont pe numele ei, deşi aceasta nu avea niciun rol în afacerile lor.. Poliţia din Devon şi Cornwall susţine că aceasta a fost o fraudă prin fals în declaraţii.
Banii din afacerile fraţilor, inclusiv Cobra Tate, Hustlers’ University şi War Room, au fost plătiţi în primul cont, deţinut la furnizorul de servicii de plată Stripe. Acesta a fost deschis în februarie 2019 pe numele lui J, cu o dată de naştere incorectă. Permisele de conducere aparţinând atât lui Andrew Tate, cât şi lui J. au fost prezentate ulterior către Stripe ca dovadă a identităţii şi a adresei. Majoritatea plăţilor din acest cont au mers către unul dintre conturile lui Andrew Tate. De asemenea, J. a transferat bani prin propriul cont bancar Revolut, inclusiv o plată în valoare de 805.000 de lire sterline. Din această sumă, 495 000 de lire sterline au fost plătite lui Andrew Tate, iar 75 000 de lire sterline într-un cont pe numele lui J, care a fost ulterior convertit în criptomonedă.
Procedurile deschise împotriva fraţilor Tate sunt civile. Magistratul-şef Paul Goldspring va decide dacă ceea ce susţine poliţia este adevărat. Cazul a fost amânat până marţi.
În România, fraţii Tate, foşti kickboxeri care au dublă cetăţenie, britanică şi americană, sunt acuzaţi de exploatarea femeilor prin intermediul unei afaceri cu conţinut pentru adulţi, despre care procurorii susţin că funcţiona ca un grup infracţional. Două femei din România sunt acuzate alături de ei. În rechizitoriul publicat în iunie anul trecut au fost identificate şapte presupuse victime.
Andrew Tate a susţinut în repetate rânduri că procurorii români nu au dovezi împotriva sa şi că există o conspiraţie pentru a-l reduce la tăcere.
Personalităţile internetului sunt, de asemenea, căutate în Regatul Unit pentru presupuse infracţiuni sexuale, pe care le neagă.
Numărul de turiști pe litoral
Litoralul autohton a fost una dintre destinaţiile cele mai căutate de români în vacanţa de 1 Mai şi Paşte, peste 70.000 de turişti alegând staţiunile de la Marea Neagră pentru a se relaxa în aceste zile libere, arată datele centralizate de touroperatorul.Litoralulromanesc.ro. Gradul mediu de ocupare al unităţilor hoteliere deschise în acest interval, adică aproximativ 150 de hoteluri, a depăşit procentul de 50%.
”Litoralul autohton a fost una dintre destinaţiile cele mai căutate de români în vacanţa de 1 Mai şi Paşte, peste 70.000 de turişti alegând staţiunile de la Marea Neagră pentru a se relaxa în aceste zile libere”, relevă datele centralizate de Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe acest segment de vacanţe.
Gradul mediu de ocupare al unităţilor hoteliere deschise în acest interval, adică aproximativ 150 de hoteluri, a depăşit procentul de 50%.
Bilanţul la finalul vacanţei arată că staţiunile Mamaia, Costineşti şi Vama Veche au fost cele mai populare, acest lucru fiind influenţat şi de faptul că în aceste destinaţii au fost organizate evenimente diverse, de la concerte la festivaluri culinare. În plus, Neptun se numără anul acesta printre preferinţele turiştilor care şi-au făcut vacanţele pe litoral datorită faptului că multe unităţi de cazare care se deschideau mai târziu au decis să se alinieze la trendul general şi să inaugureze sezonul estival chiar pe data de 1 Mai, relatează News.ro.
Cele mai căutate hoteluri au fost cele de 3 stele, urmate de cele din categoria de 4 stele, mare succes având mai ales unităţile dotate cu centre spa. Datele centralizate de turoperator mai arată că valoarea medie a sejurului a fost 1.106 lei/camera dublă. Pentru 1 Mai, tarifele au pornit de la 103 lei/noapte/cazare în cameră dublă, iar pentru Paşte ofertele au fost de la 101 lei/noapte/camera dublă.
„În ceea ce priveşte durata sejurului, turiştii au petrecut în medie 4,2 nopţi pe litoral, ceea ce arată că mulţi au unit ziua liberă de 1 Mai cu cele acordate cu ocazia Paştelui pentru a-şi prelungi vacanţa. Aşa cum ne aşteptam, apropierea dintre cele două sărbători a avut un impact pozitiv asupra rezervărilor pe litoralul românesc”, afirmă Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.
Datorită specificului diferit al celor două sărbători de la începutul lunii mai, pe litoral au ajuns două categorii principale de turişti: tinerii, care au optat în special pentru distracţie în cluburi şi la festivalurile de muzică, şi familiile cu copii, care s-au relaxat în hoteluri sau pe plajă şi au participat la evenimentele publice organizate de autorităţi.